Один інгредієнт – і борщ у десять разів смачніший: хитрий трюк, який вас здивує
Потрібен шматочок масла
Борщ – це традиційна українська страва. Кожна господиня має свої секрети вдалого борщу, але стандартний набір інгредієнтів – м'ясо, овочі, спеції та зелень – не змінні.
Проте дехто додає секретний компонент, який кардинально змінює страву. Додайте у свій борщ трохи масла.
Вершкове масло зробить страву ніжнішою та збалансованою, а також допомагає «потоваришувати» іншим компонентам між собою. Даний інгредієнт виконує так звану роль соусу, роблячи борщ ситнішим.
Як правильно додавати вершкове масло?
Додавати вершкове масло у борщ треба наприкінці приготування. На каструлю об’ємом 3 л 80 г масла.
Джерело: food.obozrevatel
Радіо Трек: НОВИНИ