Один інгредієнт – і борщ у десять разів смачніший: хитрий трюк, який вас здивує

Потрібен шматочок масла

Борщ – це традиційна українська страва. Кожна господиня має свої секрети вдалого борщу, але стандартний набір інгредієнтів – м'ясо, овочі, спеції та зелень – не змінні.

Проте дехто додає секретний компонент, який кардинально змінює страву. Додайте у свій борщ трохи масла.

Вершкове масло зробить страву ніжнішою та збалансованою, а також допомагає «потоваришувати» іншим компонентам між собою. Даний інгредієнт виконує так звану роль соусу, роблячи борщ ситнішим. 

Як правильно додавати вершкове масло?

Додавати вершкове масло у борщ треба наприкінці приготування. На каструлю об’ємом 3 л 80 г масла. 

Джерело: food.obozrevatel

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

У Рівному загубилася собака Луна

У Рівному шукають вівчарку по кличці Луна. Зелений ошийник, зникла в районі Боярки 5 лютого. Номери власників: 0969732925

У Рівному шукають власників загублених ключів

Біля магазина «Копійка» на розі вулиць Грушевського та Гайдамацької (колишня Струтинської) знайшли ключі. Телефонувати за номером: 0689097415

У Рівному втрачено сумку з дитячими речами

Втрачено чорну сумку - шопер з малюнком палаючий кремль в районі Автовокзалу, садок 56. В сумці були дитячий рюкзак та дитяча сумочка з іграшковим птахом папугою. 

Більше оголошень