«Очумелые ручки»: В Росії пропонують розмістити ракети на Кубі та завдати ядерного удару по США

«Ракетами по Неваді» (с)

Венесуела та Куба - дві країни в Латинській Америці, де Росія, теоретично, може спробувати розмістити свої ракети (Фото - ОБОЗРЕВАТЕЛЬ)

У Держдумі Росії запропонували вдарити ядерною зброєю по США. Там погрозливо заявили, що тільки так можна показати американцям рішучість Росії.

Таку цинічну заяву зробив депутат Держдуми Євген Федоров («Єдина Росія»), повідомляє «24 канал».

За його словами, подібне «попередження» може бути гарною акцією, яка демонструє «серйозність намірів». Мовляв, він упевнений, що Росія має всі підстави для подібних дій.

Водночас він не уточнив, що буде, якщо США не оцінять попередження і почнуть гатити ракетами по Росії у відповідь.

«Третій варіант – це попереджувальний удар ядерною зброєю, а можна і без нього.

 

Просто стратегічними ракетами по полігону в Неваді. На цьому полігоні одні тільки військові США, а мирних жителів немає.

 

Особливо якщо попередити за дні 2 – 3, то цілком хороша акція демонстрації серйозності намірів»,– сказав Федоров.

Гіперзвукові ракети допоки всі бачили лише у мультфільмах

Нагадаємо, речник президента Росії Дмитро Пєсков, як пише «Дождь», теж не виключив можливості розміщення стратегічних ракет десь під боком у США:

«Безумовно, в контексті нинішньої ситуації Росія думає про те, як забезпечити власну безпеку».

Вікторія Нуланд

Він нагадав про слова заступника держсекретаря США Вікторії Нуланд про те, що США розробили 18 сценаріїв на випадок вторгнення Росії в Україну.

«Ми теж різні сценарії розглядаємо, вважаємо, що насправді їх має бути набагато менше, бо постановка питання є гранично конкретною у нас.

 

Тут не потрібно робити складним те, що, можливо, настільки складним не є. Питання поставлені гранично прямі та конкретно сформульовані», – сказав Пєсков.

The New York Times писала, що російські дипломати на переговорах щодо гарантій безпеки в Женеві натякали на розміщення «невказаних систем озброєнь у невказаних місцях».

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Теги: РосіяСША
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень