Обтислі джинси знову в тренді: як створити ідеальний образ (ФОТО)

Актуальні моделі на будь-який випадок

Модель джинсів що була так популярна раніше і яку кожна бажала додати до власного модного арсеналу, знайшла своє місце в сучасних стилізаціях. 

Проте у 2024 світові зірки довели, що приталені моделі знову можуть стати фаворитом вашого гардероба, який ви додаватимете як до повсякденних образів, так і до офісних чи більш офіційних. 

Якщо ви уявляєте скінні, які повністю облягають ноги, то заспокоїмо й запевнимо, що мова йтиме не про них. Вузькі джинси, які так захопили дизайнерів та інфлюенсерів, вирізняються приталеним кроєм, однак із прямими штанинами.

Вони не сковують рухи й при цьому підкреслюють фігуру. Зіркові модниці вже показали власні поєднання з вузькими джинсами. Белла Хадід вдягнула штани з базовою напівпрозорою майкою, косухою, шкіряним ременем і кросівками.

Кендалл Дженнер завітала на Олімпійські ігри в приталених джинсах, бомбері з прапором США й подібній бейсболці.

Тоді ж як Ельза Госк запропонувала варіант для прохолоднішої осінньої погоди. Модель стилізувала штани з водолазкою, бомбером зі штучним хутром і лоферами. 

Джерело: elle.ua

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень