Обожнюють чистоту: ТОП-4 породи котів, які стануть ідеальним варіантом для дому

Перелік

Сіамська кішка

Топ охайних кішок відкривають «сіамці». Дослідження показало, що сіамські кішки набагато ретельніше, ніж інші породи, слідкують за чистотою. «Сіамці» здебільшого не бояться води й спокійно витримують процедури купання.

Британська короткошерста

Британська короткошерста кішка, як справжня аристократка, не любить брудні лотки й може відмовлятися від їжі, допоки господар не помиє брудну миску. У всіх інших аспектах – це дуже невибаглива порода, яка не створюватиме безлад у будинку та потребує мінімального догляду за шерстю. 

Девон-рекс

Девон-рекси багато часу приділяють очищенню шерсті та зазвичай воліють триматися якомога далі від бруду. Ці коти люблять купатися, тому з радістю будуть приймати ванни.

Російська блакитна

Ця порода не любить бруд, залишки їжі, невимиту миску чи переповнений лоток. Кішки ретельно стежать за чистотою лапок та шерсті й часто вмиваються.

Джерело: OBOZREVATEL

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень