Обов'язкова обсервація для українців з-за кордону: вони вирвалися і зламали двері в «Борисполі»(ВІДЕО)

Не захотіли ізолюватися

Кабінет міністрів ухвалив рішення,  що українці, які повертаються з-за кордону, повинні пройти обов’язкову обсервацію.

У той же день президент Володимир Зеленський заявив, що всі українці, які не встигли повернутися на батьківщину до 28 березня, після повернення будуть проходити обов'язкову двотижневу обсервацію.

 

До цього українці підписували згоду на тимчасову самоізоляцію. Тепер уряд шукає готелі, які могли б розмістити українців.

Перший удар рішення про обсервацію взяв на себе аеропорт «Бориспіль». Люди, які прилетіли з В’єтнаму, відмовилися проходити обсервацію та вирвалися. Про це написав Віталій Глагола:

Ситуація наступна. Київ, аеропорт Бориспіль, рейс із В‘єтнаму щойно прилетів. Українці, які прилетіли в країну відмовляються від обсервації і вириваються із аеропоту. Щойно. Приїхала поліція і нацгвардія, але не сильно допомагає. Відео від мого підписника-водія, який зустрічав прибулих в аеропорту.

 

UPD: Українці, що проривались були евакуйовані із В‘єтнаму. Зараз прилетить схожий рейс із Дохи (Катар). Усі мають підписати зобов‘язання про 14 днів у обсервації. Евакуйовані відмовились і проривали кордон в аеропорту, зламавши двері.

 

Евакуація пропонувалась двох типів: безкоштовна в готелі «Козацький» та платна. Розцінки на фото. Ціна за усі 14 днів.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень