Обов’язковий техогляд: Скільки доведеться заплатити

Все залежить від категорії авто

техогляд, техогляд 2023, техогляд хто не пройде, техогляд ціна, техогляд американські авто, техогляд скільки платити, обов'язковий техогляд, техогляд скасують,

З 2023 року в Україні повертають обов’язковий техогляд для легкових авто. Його треба буде проходити раз на два роки в сертифікованому СТО. Якщо авто використовується для комерційних перевезень, техогляд доведеться проходити щороку. Нагадаємо, є перелік документів, які вам знадобляться для проходження техогляду.

Скільки це коштуватиме?

Все залежить від категорії автомобіля, його ваги й кількості місць у салоні.

Так, техогляд легковиків до 8 місць обійдеться у 1120 гривень, а от власникам вантажівок і сідлових тягачів від 12 тонн доведеться заплатити 1440 грн.

Якщо треба пройти перевірку на придатність до експлуатації за правилами Резолюції ЄКМТ ITF/IRU та Приписів ЄЕК ООН, Міжнародний технічний огляд (МСТО), то ціни становитимуть у середньому від 1440 грн до 2762 грн залежно від транспортного засобу.

Джерело: UAMotors

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень