Обговорення перейменування вулиць затягнулося

Депутати розійшлися на перерву

Тривале обговорення у сесійній залі Рівненської міської ради передбачувано викликало перейменування вулиць. До сесійної зали навіть прийшли мешканці деяких вулиць, вимагаючи такої назви, яку хочуть вони. Тож міський голова Володимир Хомко запропонував  депутатам проголосувати за ті нові назви вулиць, з приводу яких у мешканців не виникло негативу. На інших вулицях він запропонував провести громадські слухання. Тим часом, до сесійної зали прийшов історик Андрій Жив‘юк, який нагадав депутатам, що вулиці все-одно доведеться перейменовувати, щоб виконати Закон про декомунізацію. А якщо за нові назви депутати не проголосують до 21 лютого, право на перейменування перейде до голови ОДА. Поки міські обранці не ухвалили щодо вулиць жодного рішення – розійшлися на перерву

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень