Обгадили лавку в центрі Києва ще й побилися: Росія сміється з українських блогерок в Інстаграм, які ходять під себе (ВІДЕО 18+)

«В погоне за подписчиками» (с)

Взагалі-то цьому мала б бути передбачена якась стаття кримінального кодексу.  Як це було у випадку з дрифтером у Новоград-Волинському.

Нагадаємо, там проти нічного авто хулігана розпочали кримінальне провадження, цитуємо:

«Оскільки в діях чоловіка вбачається грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства».

Для перегляду того нічного дрифту натисніть плей

«Явна неповага до суспільства» та порушення всіх можливих норм та правил чітко зафіксоване на іншому відео, що його смакують і поширюють нині в російській соцмережі Телеграм, висміюючи Україну.

На відео – дві київські інстаграмниці, які серед білого дня залюрили лавку в центрі Києва, зняли це на відео та виклали в Інстаграм, а потім ще й влаштували розбірки – хто з них у кого вкрав цю ідею.

 

Десь в Білорусі Лукашенка такі паскудниці та їхні хлопці, які те паскудство знімали,  вже, як мінімум, підмітали б вулиці та сплачували штрафи. Але не в нас

От як коментують побачене на Форумі УП:

- Заставити тепер то вилизати

 

- Полагаю, девченки должны до этого додуматься. Ведь, если выложить такой видосик на канальчике, то он обязательно в топчик выйдет добавив подписчиков лайков и просмотров

 

- А вообще конечно деградация молодежи идёт полным ходом.Мне трудно представить чтобы в моей юности девки такое отмочили и этим бы хвастались и всем рассказывали.

Радіо ТРЕК у Telegram. Viber: 063-734-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень