Обережно! Собаки, які ненавидять дітей (ФОТО)

ТОП-5 порід

Часто саме діти просять батьків завести собаку. Якщо ви зважитеся на такий крок, майте на увазі – не всі породи підходять для родин із дітьми.

Акіта-іну та сіба-іну

акіта, акіта-іну, сіба-іну,
Спробуй розбери, хто з них акіта-іну, а хто - сіба-іну

Ці собаки добре піддаються дресурі й можуть сприймати дитину як члена сім’ї. Однак це не стосується сторонніх дітей. Акіта та сіба-іну не люблять чужих у своєму домі. Ще й погано ладнають з іншими домашніми тваринами.

Далматин

Далматин, далматинець,
Далматини завше як з картини

Соціалізація дається їм важко. Це активні й непосидючі собаки, які погано піддаються дресуванню. Їхню поведінку важко контролювати.

Алабай

алабай,
Алабай - не роздовбай

Люблять домінувати. Зазвичай слухаються лише одну людину. Ігри з дітьми – це не їхнє. Цих собак можна привчити не проявляти до дітей агресію, але це буде складно. Ну й не забувайте про розмір – дорослий алабай може збити з ніг дитину й навіть не помітити цього.

Пекінес

пекінес,
Страшно уявити, на що вони здатні

Люблять бути в центрі уваги та не терплять конкуренції. А в малих дітях вони бачать якраз конкурентів. Пекінеси дуже ревниві, їхня поведінка може бути непередбачуваною. Роздратований пекінес може й вкусити.

Чихуахуа

чихуахуа,
Чихуахуа чихуати хотів на дітей

Ще одні ревнивці. Прив’язуються до одного господаря й можуть поводитися агресивно, якщо дитина підійде до батька чи матері та почне їх обіймати.

Джерело

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень