Об’єднання ЗОШ №4 і ліцею «Престиж»: У профспілці освітян Рівного прокоментували ситуацію

Кажуть, є об’єктивні причини змін

Об’єднання ЗОШ №4 і ліцею «Престиж» у Рівному виправдане. Так вважає голова міської профспілки освітян Зіна Засєкіна. Про це ми писали тут: Школу №4 та ліцей «Престиж» можуть об’єднати у Рівному: Що зміниться для учнів

Нагадаємо, причиною змін в управління освіти назвали недостатню кількість учнів у ЗОШ №4, через це незабаром там не буде сформовано 10 класу і заклад не отримає статус ліцею, так як це визначено освітньою реформою.

 

А після злиття – зміниться лише назва.

Об’єднання навчальних закладів не означатиме значного скорочення працівників школи, зауважує Зіна Засєкіна. Адже через зниження народжуваності, у ЗОШ №4 щороку формуватимуть меншу кількість класів і це своєю чергою все одно спричинить скорочення деяких фахівців.

У Рівнераді зауважили, що дітям, які вже навчаються у ЗОШ №4, змінювати школу не доведеться. Вони і надалі навчатимуться у цій школі. Додаткові послуги, які вже надають учням у «Престижі», батькам школярів ЗОШ №4 запропонують, але вони не будуть обов'язковими. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень