«Нульове розмитнення» повертається. Хто може скористатися правом на пільгу

Це своєрідний вияв підтримки для українців, які постраждали через війну

Депутати Верховної Ради обговорюють перспективи повернення «нульового розмитнення» на автомобілі. Відповідних проєктів за номером №9209 розглядають народні депутати. Скористатися правом на пільгове розмитнення зможуть українці, які постраждали через війну, і це буде своєрідна підтримка для населення.

Аби скористатися правом на пільгове розмитнення необхідно надати документи, які підтверджують, що їхній транспорт викрали, знищили чи пошкодили внаслідок російської агресії.

Нагадаємо, що у ВР вже є зареєстрований законопроєкт №9058 який передбачає «нульове розмитнення» для військових, які брали безпосередню участь у бойових діях. Йдеться про автомобілі для власних потреб, а саме для повернення додому, зміни місця дислокації чи виконання бойових завдань.

Цікаво, що закон передбачає право на нульове розмитнення також і для сторонньої особи, яка переганятиме авто з-за кордону за довіреністю від військових.

Джерело: РБК-Україна

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень