Новий Супермен, можливо, буде …темношкірим

Його може зіграти Майкл Б. Джордан

Днями стало відомо, що компанія Warner Bros. все-таки наважилася на перезапуск «Супермена». Продюсуванням майбутньої стрічки займеться Джей Джей Абрамс, сценарій писатиме Та-Нехасі Коутс - журналіст, письменник і автор окремих коміксів Marvel про Чорну Пантеру і Капітана Америку.

Фільм не буде пов'язаний з наявним розширеним всесвітом DC, куди входять «Людина зі сталі», «Бетмен проти Супермена», «Ліга справедливості» та інші картини, в яких Супермена зіграв Генрі Кавілл.

Є висока ймовірність, що в рамках нового проєкту вперше представлять темношкірого Супермена.

 

Цікаво, що приблизно два роки тому цю концепцію вже просував актор Майкл Б. Джордан. Тепер багато ЗМІ припускають, що Абрамс і Warner повернулися до цієї ініціативи. Крім того, минулі роботи новоспеченого сценариста переважно орієнтовані на афроамериканців.

Цікаво, що Генрі Кавілл не проти ще раз зіграти Супермена.

Наші новини у Telegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Оля Багній

Оля Багній

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень