Новий процес принесе хвилю аномалій: експерт дала прогноз на літо 2020

Які погодні аномалії нас чекають

Про нові метеорологічні процеси та прогноз на літо розповіла метеоролог Віра Балабух виданню OBOZREVATEL.

За її словами, тенденція глобального потепління у світі триває. Цьогорічне літо може бути теплим і досить сухим.

Втім, нині з’явився інший процес, який скоригує цей прогноз – це суттєве зниження температури в районі течії Гольфстрім. Вона відіграє надзвичайно велику роль у циркуляції атмосфери. Особливо Європи й Америки. Атлантика є для нас кухнею погоди, від неї залежить, які саме процеси переважатимуть і які повітряні маси надходитимуть, – розповіла метеоролог.

Інтенсивна циклонічна діяльність над Атлантикою й Північною Америкою призвела до потужних потоків холодного повітря, через що знизилась температура поверхні океану.

Між тим, Віра Балабух зазначила, що в наступні роки країну чекає все більше аномалій.

Погодні тенденції останніх років збережуться. У середній і довгостроковій перспективі вони навіть посиляться, бо все це відбувається в надзвичайно великих масштабах. В Арктиці почалось танення льодовиків, про що свідчить ті ж +33 в Якутії. Світ чекають засухи, аномальні температури, зливи та шквали.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Патрульні у Рівному знайшли східноєвропейську лайку

Сьогодні в районі парку "Грабник" перехожий знайшов собаку. Тваринка породи Східносибірська лайка, була в нашийнику. Патрульні відвезли її в управління патрульної поліції за адресою: м. Рівне, вулиця Степана Бандери 14-А.  Телефон для контакту: 

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

Більше оголошень