Новий губернатор Рівненщини!? Радикальний поворот

Зміна керівника РОДА передбачатиме і зміну голови обласної Ради

Українська політика - це політика телевізійного шоу та кулуарних домовленостей. У ній завжди мало публічності, але завжди багато показного, а з іншого боку – таємного.

Можливо воно всюди так і ми дарма нарікаємо, але результати, що їх демонструє Україна та наш політикум останніми роками, явно не надихає.

Зате, можливо, Вас надихнуть нові відомості з коридорів влади.

За нашими даними, на Рівненщині може змінитися керівник РОДА.

Схема приблизно така:

Спочатку Віталій Чугунніков стає народним депутатом. Нинішній голова РОДА у 2014-му зупинився за кілька кроків від прохідного місця до ВРУ. З кожним роком мандат народного депутата стає все ближчим і ближчим. Тим паче, що незабаром планують якісь заміни в чинному уряді, а значить хтось із чинних парламентарів – членів БПП – цілком може отримати направлення в уряд.

Нового голову РОДА призначають за квотою… «Радикальної партії». Найвірогідніше, це буде Роман Стасюк – керівник «АРМ-ЕКО» та голова Рівненської міської організації «Радикальної партії Олега Ляшка».

Треба визнати, що Роман Стасюк таки має управлінський досвід. Напевно – найбільший серед рівненських «радикалів». Однак, тут виникає колізія: і Рівненську обласну раду, і РОДА в одні партійні руки віддавати не будуть.

Посаду голови обласної ради віддадуть – БПП. Але хто ж може претендувати на цю посаду, якщо Юрія Благодиря вже призначили головою бюджетної комісії облради?

Наші джерела не виключають, що обласна рада переголосує усе пакетом: Юрія  Благодиря (БПП) зроблять головою ради, Миколу Кучерука («Батьківщина») – оберуть головою бюджетної комісії.

Хоча можливий і несподіваний кульбіт в особі … Михайла Кириллова (чинного депутата обласної ради від БПП), якого знову оберуть головою Рівненської обласної ради, залишивши Юрія Благодиря керувати бюджетною комісією. Як нам сказали:

У цій ситуації багато залежатиме від позиції «радикалів», і про що саме вони остаточно домовляться у Києві.

 

Микола Кульчинський

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень