Новий голова Рівненської облради хоче створити більшість в раді

Це один з п’яти першочергових кроків на новій посаді

Про це нещодавно обраний голова Рівненської облради Олександр Корнійчук повідомив сьогодні під час першої зустрічі з пресою:

 

 

- Перший крок – це повернення до планомірної роботи обласної ради. Ми повинні перестати «перетягувати ковдру», хто головніший - адміністрація чи рада. Друге. Моє глибоке переконання: сьогодні настало питання про створення стабільної постійної більшості в обласній раді. Чи це буде формалізоване об’єднання, яке буде задеклароване якимось документом (підписання декларації чи меморандуму), чи це буде фактична більшість – я вважаю, що це не важливо, але вона (більшість, - ред.) повинна бути.  

 

Голова облради відсьогодні готовий проводити зустрічі з головами фракції у раді для обрання формату більшості. Разом з тим, новообраний голова пообіцяв, що при прийнятті рішень щоразу враховуватиме думку кожного депутата ради. Також Корнійчук планує розпочати інвентаризацію комунального майна в області.

Значну увагу, за словами Олександра Корнічука, він приділятиме сільським радам. І вже підписав розпорядження про створення координаційно-консультативної ради з питань місцевого самоврядування, а першу організаційну нараду проведуть вже наступного тижня. Між тим, Корнійчук планує активно брати участь у сесіях районних рад.

Не оминув голова обласної ради і питання бурштину. Зокрема, повідомив, що підтримує звернення голови ОДА Віталія Чугуннікова щодо забезпечення порядку на бурштинових землях Нацгвардією. Більше того, повідомив, що вестиме особисте спілкування з народними депутатами для найшвидшого розгляду в другому читанні закону щодо легального видобутку бурштину. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень