Новій відпочинковій зоні у Рівному загрожує знищення вогнем

Про це стало відомо на засіданні міськвиконкому

Йдеться про відпочинкову зону на вулиці Марусі Чурай, яку створюють в межах проєкту громадського бюджету і яку скорочено називають «Городище Оствиця». Ми розповідали, що тут планують встановити дерев'яні малі архітектурні форми.

Начальник міськрайонного управління Держслужби надзвичайних ситуацій Віктор Бабак звернув увагу членів міськвиконкому на небезпеку :

Вулиця Марусі Чурай, попри те, що це – берег озера, це місце, де нема де заправлятися пожежним автомобілям. Тобто до озера не можна під'їхати.

 

Можливо, це може робити балансоутримувач водойми, але треба влаштувати там майданчик для забору води, укріплений.

Міський голова Володимир Хомко пообіцяв, що виїде туди зі своїм заступником Віталієм Германом і вони подивляться, де можна той майданчик зробити. Тим паче, що на нього треба невеликі кошти і в цьому місці часто горить очерет.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень