Новий вид «шахрайства»: акваріумні рибки вкрали гроші з кредитки (ВІДЕО)

Все починалося, як гра

Фото ілюстративне

Домашні рибки отримали доступ до кредитної картки свого власника і… поповнили рахунок його облікового запису в Nintendo. За злочином спостерігали сотні глядачів під час прямої трансляції.

Пограбування почалося зі спроби дізнатися, чи риби зможуть пройти комп'ютерну гру Pokémon Scarlet and Violet без сторонньої допомоги. Для цього японський ютубер Mutekimaru встановив вебкамеру, спрямовану на його акваріум.

Програмне забезпечення стежило за рухами риб, коли вони плавали накладною сіткою з вхідними даними контролера. Якщо якась риба зупинялася або змінювала напрямок, відповідне введення контролера реєструвалося у грі. Це видно на відео нижче:

Блогер уже проводив подібний експеримент раніше, і він закінчився успішно. Та цього разу все пішло не за планом. Спочатку риби виграли кілька битв, але через 1144 години гра злетіла, як це іноді буває, а блогера поруч не було, що виправити ситуацію. Система ж продовжувала вносити вхідні дані від риб.

Зрештою, риби випадково ввели правильну послідовність даних, щоб додати 500 єн (приблизно 142 грн) на рахунок Mutekimaru з його кредитної картки, яка була збережена у профілі.

Риби також розкрили інформацію про його кредитну картку всім, хто дивився трансляцію. А ще шахраюваті риби використали частину накопичених бонусних балів Mutekimaru, щоб придбати новий аватар (за ціною $10), завантажити емулятор N64 s змусити PayPal надіслати йому електронний лист із підтвердженням налаштування та змінити ім’я його облікового запису Nintendo з Mutekimaru на ROWAWAWAWA¥.

На все про все у риб пішло 7 годин.

Блогер зв'язався з Nintendo і попросив повернути гроші. У компанії поставилися до ситуації з розумінням і повернули хлопцю 500 єн.

А от $10 за аватар повернути так і не вдалося.

Джерело: Techspot

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень