Концерти «своїх» у міському будинку культури Рівного тепер не будуть безкоштовними

Для цього навіть спеціально закупили квитки

Їх планують продавати на концерти місцевих виконавців, на виставкові заходи. А за виручені кошти - купувати костюми для колективів будинку культури та необхідне обладнання для закладу.

Подробиці розповідає директор міського будинку культури Ольга Стельмах:

В будинку культури введене квиткове господарство. Було придбано квиточки у підприємства, яке має ліцензію на виробництво їх, на ту суму, на яку було зручно, бо це оптова закупівля. Їх було придбано на 12 тисяч гривень. Це 20 тисяч квиточків. На скільки вистачить? Думаю, що на дуже довго.

За словами Ольги Стельмах, розробляло дизайн квитків київське державне підприємство. Купувати квитки саме у нього вимагає Міністерство культури.

До речі, у міському будинку культури досі, каже Ольга Стельмах, не було своїх квитків. Адже заклад останні десять років до липня цього року перебував на реконструкції. І якщо якісь заходи місцевих артистів і відбувалися, то вони були безкоштовними або благодійними, тобто на них допускали за запрошеннями.

Перші квитки "на своїх" у будинку культури вже продають на завтрашній виступ народного вокального гурту «Лісова пісня». Вартість квитка – 40 гривень. Таким чином у будинку культури, зі слів директора, збираються побачити, чи готові рівняни платити гроші за виступи місцевих виконавців. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень