Кліп на пісню рівненського барда шириться в інтернеті (ВІДЕО)

У ньому можна побачити краєвиди Рівного

Це кліп на пісню "До Ісуса Христа", якою поетеса-пісняр з Рівного Лідія Гольонко (на фото) розпочинає, зазвичай, свої концерти.

Детальніше розповідає Лідія Гольонко:

Цей кліп став для мене сюрпризом. Створив його рівненський журналіст Володимир Ісаєв. Це перша його така робота. Володимир Ісаєв прийшов на презентацію мого диска пісень "Зіграйте, маестро" з відеокамерою і зняв мій виступ. А згодом виявилося, що відзняте на презентації використав для створення відеокліпу. Свою роботу презентував мені. Мені, звичайно, хотілося, щоб для кліпу краще був використаний студійний запис, а не концертний. Але поки є те, що є.    

Нагадаємо, що Лідія Гольонко у вересні цього року презентувала свій перший диск з власними піснями. Сайт Радіо Трек писав про це у публікації Рівненська авторка «Легенди про поліський бурштин» презентувала диск з власними піснями

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень