Нові обмеження для біженців з України: Декого висаджують на кордоні ЄС (ФОТО)

Заява УКРЗАЛІЗНИЦІ щодо дій ДПСУ

Для перетину кордону з країнами ЄС необхідно мати закордонний паспорт. Раніше наявність такого документу обов’язковою не була.

Наявність закордонного паспорту це нове правило від Державної прикордонної служби України (ДПСУ).

За словами «УКРЗАЛІЗНИЦІ», виключення тепер можливі лише на розсуд прикордонників за наявності інших документів, що засвідчують особу, та проходження бойових дій в регіоні, з якого прямує пасажир.

«Оскільки Укрзалізниця не отримувала від ДПСУ попереджень про зміни в правилах перетину кордону громадянами України, очікуємо від колег більш чітких пояснень недопущення біженців без закордонних паспортів», - зазначили в Укрзалізниці.

У компанії також підкреслили, що для залізничників основна місія з 24 лютого – порятунок і доправлення десятків тисяч людей з-під лінії обстрілу в безпечні місця.

«Сьогодні вже зафіксовані випадки висадки пасажирів на кордоні. Вважаємо це неприпустимим без попереднього інформування пасажирів і перевізника», - заявила Укрзалізниця.

Пасажирів попросили уважно ставитися до змін у правилах перетину кордону та адресувати уточнюючі питання ДПСУ:

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Максим Розенко

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень