Нові фінансові можливості — Тельцям, великі досягнення в кар’єрі – Козорогам: гороскоп на 13 серпня

Креатив на висоті – Левам

Овен

Сьогодні ви відчуєте прилив енергії, що спонукатиме вас до дій. Це чудовий час для нових починань. Не бійтеся вийти за межі звичного.

Телець

Ваші фінансові справи можуть отримати новий поворот. Будьте уважні до можливостей інвестування. Розумний підхід принесе вам прибуток.

Близнюки

Час відкритись по новому. Ви зможете знайти спільну мову з людьми, які раніше викликали труднощі. Ваша чарівність і ораторські здібності вразять оточення.

Рак

Цей день підходить для внутрішньої роботи. Приділіть увагу своїм емоціям і потребам. Медитація або йога допоможуть вам знайти гармонію.

Лев

Ваша креативність сьогодні на висоті. Не бійтеся ділитися своїми ідеями. Можливо, вас чекає нове цікаве співробітництво.

Діва

Сьогодні ви можете виявити нові способи організації свого простору. Наведіть лад у своїх думках і справах, це принесе відчуття легкості.

Терези

Відкритість до нових знайомств і досвіду може призвести до приємних сюрпризів. Проведіть час з коханою людиною, та порадуйте її.

Скорпіон

Цей день подарує вам можливість переосмислити свої цілі. Визначте, що вам дійсно потрібно, і зосередьтеся на цьому. Зусилля принесуть плоди.

Стрілець

Ваша жага до пригод може спонукати вас спробувати щось нове. Заплануйте поїздку або заняття, яке давно мріяли зробити.

Козоріг

Ви зможете досягти важливих результатів у своїй кар’єрі. Ваша праця і наполегливість помітять, що може призвести до нових можливостей.

Водолій

Сьогодні ви відчуєте потребу у свободі та нових ідеях. Відвідайте новий захід або почніть нове хобі. Це може надихнути вас на великі зміни.

Риби

Ваші емоції можуть бути особливо чутливими сьогодні. Приділіть увагу творчості або медитації. Це допоможе вам впоратися з будь-якими переживаннями.

Зауважимо!

Цей матеріал слід розглядати як загальну інформацію і не трактувати як непорушну істину.

Астрологія, екстрасенсорика, таро, мольфарство, феншуй, нумерологія та інші подібні речі не є академічними науками, тож перевірити їх науковими методами нереально

Не забувайте, що ваше життя – це ваша власна подорож. Гороскопи можуть бути лише вказівниками на шляху, але остаточний курс завжди ви визначаєте самі.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анастасія Коваль

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень