Ніжність та чарівність золотих сережок для романтичного образу

Які прикраси обрати?

Прикраси із дорогоцінного металу теплого відтінку підкреслюють зовнішність, риси обличчя та унікальний стиль дівчини. Завдяки широкому вибору моделей можна легко підібрати виріб до сукні, повсякденного або ділового одягу. Розглянемо більш детально сережки романтичного стилю: типи декору, форми та з чим їх поєднують.

DXme2pcc7IZtmNjjd9fCEpp7BkPRWZ2gPQCNO7mR-sJe42ojkxMCyoIJ1_ctwmq0xkf5xzKufzQKEO5LtC9FUklRWTfyi33tmMrSYgBDzO4lohqV00osubY_lJF7l_WHIJCjj9u3-Kmsbkemeqw4A5o

Вишуканість вставок

Дорогоцінне каміння допомагає створити ніжний, легкий та невимушений образ. Така прикраса притягує погляди оточуючих та може стати головною родзинкою вбрання. Якщо ви хочете доповнити витончену романтичну сукню та шукаєте модні золоті сережки, зверніть увагу на такі вставки:

  • перли;
  • фіаніт;
  • аметист;
  • рубін;
  • сапфір.

Незмінною класикою вважаються моделі з перлами — ніжні, жіночні, привабливі. Вони надають образу граціозності та шарму. Фіаніт створює переливи всіх кольорів веселки. Виріб може бути інкрустований дорожкою або розсипом. Така продукція має дорогий та елегантний зовнішній вигляд. Популярні моделі з аметистом. Ніжно фіолетовий колір притягує та зачаровує погляд. Камінь символізує здоров’я, щастя, допомагає досягти внутрішнього спокою. До витонченої граційної сукні пасують прикраси з насичено-червоним рубіном. Він символізує вічність кохання, пристрасть, енергію життя та силу.

Особливо вишуканим виглядом вирізняються вироби із сапфіром. Сережки можна поєднувати з іншими прикрасами з аналогічною вставкою. Легко підібрати як лаконічні пусети, так і розкішні підвіски від ніжно-блакитного до глибокого темного синього кольору.

v5lMxN2IyNZDHmC2kIYo-izXAUDn-5-NIb70xcV5maoLg3q2TXx90kq5xYkCyAe728NAFXQPeTS0tV12obDGoHLexLMz7oPYwzLNKBRmoTOMxN9SZ-3xJ7mTTJRRwjcJRb-yET9T6Wsdf7jbruN_Pj0

Яку форму вибрати

Золоті моделі виготовлені у різноманітних формах. Наприклад, метелик символізує радість, красу, легкість та довге життя. Квіти підкреслюють жіночність та витонченість вбрання. Їх найчастіше вибирають маленьким дівчаткам та юним модницям.

Найбільш романтичні сережки у вигляді серця. Це символ любові, доброти, співчуття, відданості і пристрасті. Ювелірні вироби пасують як до повсякденного одягу, так і коктейльних суконь.

Серед молоді популярні варіанти у формі конюшини. Вона приносить удачу, статки, благословення та щастя.

Вироби з хрестиком символізують віру та захищають людину від негараздів. Такі коштовності стильні та оригінальні.

Які бувають стилі прикрас

Універсальні моделі підходять на кожний день, для офісного костюма. Вони вирізняються акуратною формою, лаконічністю та стриманістю. Можуть бути декоровані дорогоцінними вставками, але не яскравими.

Якщо ви шукаєте варіант для доповнення сукні романтичного стилю, зверніть увагу на ніжні пусети у вигляді серця, метелика або пелюсток квітів. Це ніжні та витончені моделі, інкрустовані фіанітами, діамантами, емаллю чи аметистом.

Вечірні сережки притягують погляди вишуканим камінням насичених та яскравих кольорів. Такі ювелірні вироби вирізняються оригінальним та елегантним зовнішнім виглядом та підходять для особливих випадків. Вони можуть поєднувати кілька різновидів вставок в одній прикрасі.

Моделі стилю модерн виготовлені за останніми модними віяннями. Особливо популярні варіанти у формі конюшини, інкрустовані оніксом і перламутром.

Ніжні сережки із зоологічними мотивами вибирають маленьким дівчаткам. Це можуть бути лаконічні пусети у вигляді лапки з емаллю або моделі з англійською застібкою у формі метелика.

Золоті прикраси допомагають доповнити як повсякденний образ, так і вишуканий романтичний. Завдяки великому різноманіттю моделей можна легко підібрати варіант на будь-який смак і випадок.

*

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Сергій Шевчук

Сергій Шевчук

Відкрити плей-лист

У Рівному знайшли посвідчення військового

На вулиці Шевченка у Рівному знайшли посвідчення військового. Документ виданий на ім'я Татаріна Бориса Петровича. За детальнішою інформацією варто звертатися за номером - 096 795 83 31

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

Більше оголошень