Ніжні швейцарські деруни: цікавий рецепт страви, яка втричі смачніша

Головне, правильно порізати картоплю

У Швейцарії теж готують деруни  з картоплі, тільки інакше. І називаються вони Решті. Вони дуже схожі до нашої страви, виходять такими ж смачними, але є відмінності приготування.

Інгредієнти:

  • Картопля – 4 шт
  • Цибуля – 4 шт
  • Олія для смаження
  • Сіль — на смак.

Треба натерти картоплю тонкою довгою соломкою, добре промити холодною водою, викласти на рушник, ретельно промокнути від зайвої вологи і перекласти у велику глибоку ємність.

На такій же терці треба натерти цибулю, теж добре промити холодною водою, промокнути рушником і скласти до натертої картоплі.

Добре перемішати картоплю із цибулею. Найзручніше це робити прямо руками.

На невелику сковорідку налити трохи олії для смаження, розігріти її, викласти жменю картоплі і розподілити руками, а потім підрівняти край і злегка придавити зверху лопаткою.

Деруни потрібно смажити на середньому вогні до гарної рум’яності, по кілька хвилин з кожного боку, щоб картопля не була всередині сирою.

Перевертаються вони легко, як млинці. Але треба стежити, щоб вона не пересмажилася. Солити деруни  потрібно наприкінці, коли вони будуть повністю готові.

Подавати готові деруни  потрібно відразу, як вони підсмажаться і кожен дерун найкраще викладати відразу на порційну тарілку.

Смачного!

Джерело: zhyttia

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Юлія Вознюк

Юлія Вознюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень