«Ніяких медиків - лише депутати», або Кого направили до госпітальної ради від Здолбунова

Громадськість знову обурена

Делегатами до госпітальної ради рівненського госпітального округу обрали двох депутатів від Здолбунівської РДА. Про це повідомляє керівник організації «Антикорупційний моніторинг» Юрій Дюг:  

А шо паритися? Відметемо громадськість, авторитетних лікарів ще на старті. Хороший лікар - йди лісом, представник громадської чи ветеранської організації - йди лісом! Депутат - просимо в госпітальну раду. 

Нагадаємо, що в госпітальну раду рівнеського округу мають увійти 26 чоловік від органів місцевої влади, ОТГ тощо. Наразі над складом цього органу точиться дискусія між громадськістю та політиками, адже останні висувають до делегатів, на думку людей, суперечливі кандидатури.

Як виглядає госпітальна рада Рівного після голосування міської ради

Зазначимо, що госпітальна рада – це дорадчий орган, який впливатиме на призначення головних лікарів і реформу медицини вцілому. Керівництво МОЗ рекомендує направляти до складу ради досвідчених медиків.

 

Втім керівництво райради все ж відреагувало на обурення людей і змінило проект рішення, повідомив Юрій Дюг. Відтепер до ради можуть потрапити й медики та інші спеціалісти.  

Сьогодні - проект рішення на сесію виправили і тепер туди можуть потрапити і лікарі і будь хто інший. То ж в громади є час, щоб запропонувати достойників. Сесія Здолбунівської райради - 26 липня.

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень