Ніна Матвієнко перед смертю залишила звернення: донька оприлюднила останній аудіозапис (ВІДЕО)

Аудіоповідомлення записане у лікарні

Легендарна українська співачка Ніна Матвієнко перед смертю присвятила щемливі рядки Україні. Донька артистки оприлюднила аудіозапис, де «квітка-душа» з ніжністю і любов'ю говорить про рідну землю і своє життя.

Аудіоповідомленням, записаним у лікарні, Тоня Матвієнко поділилася в інтерв'ю Олексію Суханову. У ньому артистка, яка не дожила до свого 76-річчя кілька днів, зізнається, що її життя пройшло надто швидко. Вона каже, що любила життя, але здоров'я її підвело. У голосі Ніни Митрофанівни чуються сльози.

— Любила життя, тільки сама не встигла нажитися.

 

Поки заробляла, поки бігала, не взріла, поки воно закінчилось так швидко.

 

Ох, треба було мені ходити кожен рік перевірятися. Але ж нічого не боліло, чого перевірятися?, - каже співачка на запису.

Також Ніна Матвієнко зворушливо сказала про Україну, яку дуже любила та просила дати їй пожити на рідній землі якнайдовше.

— Моліться за Україну. Вона варта цієї молитви. Я вперше відчула, що я її дитина. Якби могла, пригорнула би до серця всю-всю-всю.

 

Там стільки квітів для неї всередині, стільки ніжності і болі. Матінку, всю цю святу земельку.

 

Кожен день із нею говорила, кожен день.

 

Просила поносити мене подовше, – каже артистка своїй доньці.

Тоня розповіла, що вона не має відео останніх днів життя співачки. Вона не знімала маму в лікарні, бо Ніна Митрофанівна не хотіла, щоб її бачили у такому стані.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень