Ніколи не кладіть цей одяг в пральну машинку: який значок забороняє прання (ФОТО)

Мало хто звертає увагу на бирки, а варто

Прання одягу досить буденна справа і багато хто закидає усі речі у пральну машинку, хоча це може закінчитись погано, тому важливо розрізняти, який знак забороняє прання у машинці, а який дозволяє за певних умов.

На Reddit користувачі пояснили, який вигляд має делікатне прання, прання на низьких температурах та заборона прання у машинці.

Перше, на що потрібно звернути увагу, який знак говорить про те, що не можна прати в машині. Це перекреслене коло із зображенням пральної машини.

Значок, на якому намальований таз із хвилями та двома лініями знизу говорить про делікатний режим прання. Якщо на бирці таз перекреслений, то такий одяг не можна прати ні в машинці, ні навіть вручну.

Як по бирці зрозуміти, як прати одяг / Колаж: Главред

Одразу виникає запитання, як прати річ, якщо прання заборонене?

У такому випадку її можна замочувати у воді і легко протирати забруднення.

Часто виникає питання, чи можна прати в машинці, якщо написано ручне прання, наприклад, на більш низьких температурах. Однак, якщо ви хочете зберегти ваш одяг у хорошому вигляді, так ризикувати не варто.

Важливо також не тільки знати заборонені знаки, але і як по бирці зрозуміти, як прати одяг та доглядати за ним. Серед основних позначок наступні:

  • Таз із водою - позначає прання у пральній машинці;
  • Трикутник - відбілювання одягу;
  • Квадрат - сушіння;
  • Значок із праскою та температурою - допустима температура прасування;
  • Кружечок - річ потрібно віднести до хімчистки.

Джерело: Главред

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Раніше звучало
Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень