Ніцой пообіцяли безплатний переліт у Рим на Євро-2020. Заради Довбика і його української (ВІДЕО)

Несподіваний поворот 

Пранкер розіграв письменницю Ларису Ніцой, яка назвала «мосКовітом» гравця збірної Довбика через російську мову.

Журналіст і пранкер Василь Крутчак подзвонив письменниці Лариси Ніцой від імені гравця збірної Артема Довбика і пообіцяв говорити українською. Запис розмови оприлюднили на YouTube-каналі ISLND TV.

Так, «Довбик» вибачився за спілкування російською та попросив письменницю оприлюднити про це повідомлення. В обмін на це він пообіцяв публічно рекомендувати людям купувати її книги.

Чоловік також заявив, що збірна нібито своїм коштом організовує для Ніцой переліт в Рим на поєдинок Євро-2020 проти Англії.

 

Водночас письменниця під час розмови схвально відреагувала на таку ініціативу.

Також Ніцой заявила, що хотіла б особисто зустрітися з Довбиком і зробити спільне фото, щоб українці знали, що конфлікт вичерпаний.

Нагадаємо, раніше письменниця Ніцой розкритикувала Довбика, який забив переможний гол у матчі Україна - Швеція та вивів команду до чвертьфіналу Євро-2020. Причиною критики стало те, що спортсмен на пресконференції відповідав на запитання російською мовою, а не українською. Насправді ж, Довбик чудово володіє українською.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень