Нічними вулицями Рівного роз'їжджають водії під дією наркотиків (ФОТО)

Лише протягом минулої ночі патрульні виявили двох водіїв, в автомобілях яких були, ймовірно, наркотичні речовини

Вчора, близько 21.00, інспекторам надійшла інформація, що водій та пасажир автомобіля ВАЗ 21093 можуть бути причетними до вчинення адміністративного чи кримінального правопорушення.

Патрульні зупинили автомобіль на вулиці Соборній і під час спілкуванні виявили у водія та пасажира ознаки наркотичного сп'яніння. 32- річному водію, мешканцю Рівного запропонували пройти освідування на стан наркотичного сп'яніння, і він погодився пройти його в медзакладі. А при поверхневій перевірці у 30-річного пасажира, мешканця Зорі, патрульні виявили речовину білого кольору зовні схожу на первентин.

Крім того, близько 1-ї ночі, на вулиці Соборній 156, біля театру, патрульні виявили автомобіль OPEL, який припаркували з порушенням ПДР.

Під час перевірки документів у патрульних виникли підстави вважати, що водій перебуває в стані наркотичного сп'яніння.

22-річний мешканець Козлина також погодився пройти освідування в медзакладі.

Між іншим, протягом місяця, а саме 16 та 24 жовтня, на нього уже двічі складали протокол за керування у стані наркотичного сп'яніння. А під час поверхневої перевірки автомобіля інспектори знайшли в ньому речовину, схожу на наркотики.

На місце обох подій патрульні викликали слідчих. Чи будуть на водії складені протоколи за ст.130 КУпАП (керування у стані наркотичного сп'яніння) стане відомо після отримання результатів тестів - повідомили в патрульній поліції Рівного.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень