Нічне прибирання снігу у Рівному: не лишайте автівки (+КАРТА)

Про це просять шляховики

Рівненські шляховики сьогодні прибиратимуть від снігу вулицю Кавказьку. Вдень вони працюватимуть там, де цьому не заважає транспорт.

А вночі перейдуть на ділянки, які зазвичай завантажені автомобілями. У зв’язку з цим, шляховики звертаються до рівнян та гостей міста з проханням сьогодні вночі не залишати автомобілі на вулиці Кавказькій, зокрема на парковці біля облдержадміністрації.

Роботи розпочнуть о 21-й годині. А наступної ночі комунальники працюватимуть на Соборній, говорить керівник міськШЕУ Віктор Климук:

- Там, де пам’ятник Марії Несвицькій, південна сторона вулиці Соборної, прохання не паркуватися - ми будемо в нічну зміну забирати сніг. На ділянці від органного залу і до «Універмагу», до перехрестя з вулицею Чорновола.

У зв’язку із цим у ніч проти четверга шляховики просять не залишати авта біля зупинки продуктового ринку та на стоянці біля пам’ятника Марії Несвицькій.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень