Мешканці Рівного скаржаться на травмонебезпечні ланцюги на вулицях

Адже вночі їх не видно, тому можна перечепитись і покалічитись.

У соціальній мережі Фейсбук жителі Рівного активно обговорюють незаконно встановлений від заїзду автомобілів ланцюг-огорожу, що на вулиці Київській біля супермаркету «Сільпо». Мовляв, чи законно вона тут встановлена.

Ситуацію прокоментував заступник міського голови Рівного Віталій Герман:

Це - незаконно. Такі огорожі ставляться, як елементи благоустрою, коли будується об’єкт, тоді планом благоустрою прилеглої території передбачені такі малі архітектурні форми.

 

У цьому випадку об’єкт зданий в експлуатацію давно. Мабуть, вже понад два роки. Підприємець сам вирішив, що йому потрібно поставити цей ланцюг і ввечері не пускати туди автомобілі.

 

Я з ним поговорив і запропонував поставити охорону замість огорожі. І мені пообіцяли сьогодні ланцюг прибрати.

Взагалі, за словами Віталія Германа, це сфера відповідальності управління житлово-комунального господарства і йому воно не підпорядковується. Проте на прохання жителів міста пан Віталій доклав зусиль для вирішення проблеми.

Зауважимо, що за порушення правил благоустрою, а встановлення ланцюга-огорожі теж сюди відноситься, передбачений штраф орієнтовно у розмірі 1700 гривень, який той змушений буде сплатити.

Між тим, ланцюг вже вчора був знятий. 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень