«Незаконний борд - вслід за російським кораблем!» - Служба автодоріг у Рівненській області

Безпрецедентна акція 

Фото ілюстративне. Джерело -rivne.online
Фото ілюстративне. Джерело -rivne.online

Незаконний борд - вслід за російським кораблем! Так про демонтаж незаконновстановлених рекламних конструкцій уздовж доріг області повідомили у Службі автодоріг Рівненщини. Роботи розпочнуть вже у понеділок. 

- Незаконні рекламні конструкції встановлені на узбіччях доріг служитимуть для оборони держави.

 

З понеділка починаємо демонтаж рекламоносіїв встановлених без відповідних дозволів. Наразі вже узгоджений орієнтовний перелік таких конструкцій.

 

Після демонтажу матеріали будуть передані військовим для виконання завдань зі зміцнення обороноздатності країни.

 

Першими демонструватимуться конструкції встановлені за межами населених пунктів які не містять матеріалів щодо підтримки ЗСУ чи матеріалів, котрі засуджують збройну агресію росії.

 

Незаконний борд - вслід за російським кораблем на користь оборони! Разом до перемоги! - йдеться в офіційному повідомленні Служби автомобільних доріг у Рівненській області. 

Зазначимо, процес демонтажу незаконно встановлених рекламних конструкцій раніше тривав місяцями. Все через певні бюрократичні процедури, зазначали раніше у САД. Втім під час воєнного стану, схоже, процедури значно спростили. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень