Незабаром запрацює світлофор на перетині Соборної-Пушкіна (11 ФОТО)

Роботи із благоустрою добігають кінця

У Рівному з настанням весни активізувалися роботи з облаштування перехрестя вулиць Соборної і Пушкіна.

Світлофор на вимогу тут встановили ще у грудні торік. Проте він і досі не запрацював, адже ще тривають роботи із благоустрою. Їх сподіваються завершити до Великодніх свят, - розповідає директор рівненської філії підприємства «Інформ- Ресурси», яке відповідає за встановлення світлофора на цій ділянці, Микола Дорощук:

- Що стосується робіт, то я думаю, що ми до Великодня спробуємо їх закінчити. А коли він буде ввімкнений – ну це не від нас залежить, а від замовника (управління ЖКГ, - ред.). Тому що об’єкт потребує ще введення його в експлуатацію, а на це теж потрібен час. Все від погоди залежить, ще не всі роботи завершені. Розмітку ще треба нанести, ще там будуть клумби встановлені.

 

Зі слів заступника начальника міського управління ЖКГ, окрім тактильної плитки та обмежувальних стовпців, які уже встановили, там передбачена також огорожа.

Після того, як встановлять паркан та вуличні вази, і нанесуть розмітку, залишиться укласти договір на постачання електроенергії з «Рівнеобленерго». 

Сподіваються, що все це вдасться зробити до Великодня.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень