Чому і досі не працює новий світлофор на Соборній

Йдеться про пішохідний перехід поблизу парку ім. Шевченка

Світлофор на вулиці Соборній поруч з першим корпусом НУВГ не працюватиме  до весни. Як пояснив нам директор рівненської філії «Інформ- Ресурси» Микола Дорощук, яке відповідає за встановлення світлофора, на цій ділянці іще не завершено роботи з благоустрою території, які неможливо провести взимку.

Що саме буде встановлено поруч зі світлофором на перехресті Соборної-Пушкіна, Микола Дорощук зазначив:


Проектом передбачено ще деякі роботи, які немає можливості зараз виконати, тому він і не працює зараз. Там має бути пішохідна огорожа, обмежувальні стовпчики, тактильна плитка для незрячих, понижені бордюри, влаштування пішохідних переходів. Немає можливості здати об’єкт в експлуатацію без цих робіт, - каже Микола Дорощук.

Поки світлофор не здано в експлуатацію, його неможливо офіційно підключити до електромереж. Втім, не так давно роботу світлофора тестували, він повністю у робочому стані. Роботи навколо світлофора відновлять із настанням тепла. 
Нагадаємо, світлофор у цьому місці встановили у грудні 2016 року. Він працюватиме на вимогу пішоходів. 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень