Невпевненість – Овнам, чесність – Рибам: гороскоп на 18 листопада

А Раки будуть емоційно нестабільними

ОВНИ

Цього дня ви відчуєте себе не надто впевнено. Можете засумніватися у своєму професіоналізмі та перспективах. Спробуйте знайти заняття, яке допомогло б вам відволіктися від негативних думок. 

ТЕЛЬЦІ

Не просіть нікого  про допомогу, бо й самостійно зможете впоратися з будь-яким завданням. 

БЛИЗНЮКИ

Не всі ваші ідеї знайдуть підтримку в оточуючих. Це може образити вас і викликати роздратування. Не нервуйте, а спробуйте критично глянути на свої ідеї.

РАКИ

Складно передбачити, як ви вчините у тій чи іншій ситуації, оскільки ваш емоційний стан буде нестабільним. Попередьте близьких і колег, щоб вони не ображалися на вас.

ЛЕВИ

Якщо не хочете ускладнити собі життя, не давайте обіцянок, особливо людям, від яких залежите. Зате це вдалий час для зустрічей з людьми, до яких маєте теплі почуття.

ДІВИ

У вас можуть виникнути цікаві ідеї. Не соромтеся звернутися до тих людей, які можуть допомогти з реалізацією.

ТЕРЕЗИ

Не варто проявляти наполегливість у справах, з якими вам важко впоратися. Якщо відчуваєте, що не можете подолати перешкоду, то краще відкладіть це на деякий час. Також вам потрібно серйозно проаналізувати свої фінансові можливості та продумати, як уникнути втрат.

СКОРПІОНИ

Цей день потребуватиме великої відповідальності, високої працездатності та цілеспрямованості. Для того, щоб втілити в життя свої плани, спочатку доведеться вирішити усі давні проблеми.

СТРІЛЬЦІ

Ви можете придумати собі проблеми й зіпсувати настрій і собі, і коханій людині. Так станеться, якщо почнете з'ясовувати стосунки через дрібниці.  

КОЗЕРОГИ

Ваш робочий графік буде дуже насиченим. Зараз вдалий час для професійної діяльності, тому докладіть максимум зусиль, щоб розібратися з усіма справами. А ще уникайте великих витрат.

ВОДОЛІЇ

Перш ніж діяти, добре все обміркуйте. Якщо не впевнені у своїй правоті, то не нехтуйте допомогою близьких людей. Вони можуть дати слушну пораду.

РИБИ

Зараз хороший час, щоб чесно вирішувати будь-які питання. День підходить для активної діяльності, тому постарайтеся запланувати справи, на які бракувало часу та натхнення.

 

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Наталка Панфілова

Наталка Панфілова

Теги: гороскоп
Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень