Невідомого солдата з Рівного виставлять на продаж

Це частина монумента демонтованого на кладовищі Дубенське

Так виглядав монумент до його демонтажу у 2022 році

Рівне виставить на продаж демонтований пам'ятник невідомому солдату. Це частина демонтованого військового меморіалу кладовища «Дубенське». 

У пояснювальній записці до відповідного проєкту рішення йдеться, що пам’ятник втратив свою історичну цінність, і його майбутня експлуатація неможлива. Це об'єкт тоталітарного режиму, який демонтували під час декомунізації у Рівному. 

Пам'ятнику близько 50 років, його оцінили у 148 тисяч гривень, і планують продати через «Прозорро.Продажі». Отримані кошти зарахують до бюджету розвитку Рівного.

 Проте, спочатку це рішення на сесії мають підтримати депутати міської ради.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень