Нетвереза жінка-водій намагалася втекти від рівненських патрульних (ФОТО)

Поліцейські склали на порушницю 3 протоколи

У понеділок близько 22.00 патрульним надійшов виклик, що на вулиці Млинівській автомобіль Chevrolet Aveo порушує ПДР. Іспектори прибули на місце та виявили авто на АЗС.

За кермом перебувала мешканка Городка. Під час спілкування патрульні виявили у неї явні ознаки алкогольного сп’яніння та повідомили про це водію.

На що 32-річна рівнянка відреагувала агресивно, сіла в автомобіль та почала втікати.

Як повідомляють з Патрульної поліції м. Рівне, під час переслідування автомобіль Chevrolet Aveo спричинив зіткнення зі службовим автомобілем поліції та зупинився. Водій відмовилась пройти медичний огляд на стан сп’яніння на місці та у медзакладі в присутності двох свідків.

На жінку-водія патрульні склали протоколи за ст.122-2 (невиконання водіями вимог про зупинку), ст.124 (скоєння ДТП) та за ч.2 ст.130 (по відмові та за повторне протягом року керування в стані сп’яніння).

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Оксана Герасимчук

Відкрити плей-лист

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Знайдено паспорт на прізвище Федорчук

У Рівному на вул. Київська в районі Спорттоварів знайдено паспорт, на прізвище Федорчук Юрій. Власник може звертатися за номером

Знайдено посвідчення з інвалідності на прізвище Ющук

Знайдено посвідчення з інвалідності другої групи на імʼя Ющук Олександр Миколайович та банківську картку ПриватБанк.  

Більше оголошень