Неправдиві інформаційні таблички висять на зупинках Рівного (ФОТО)

Інформація у них - давно застаріла

Неправдиві інформаційні таблички висять на зупинках Рівного, що створює значні незручності для немісцевих мешканців і гостей міста.

Інформація про маршрути громадського транспорту на табличках і графіки їхнього руху – давно застаріла. Адже і маршрути нові запровадили, і графіки змінили.

У міському департаменті інфраструктури та благоустрою у відповідь на запит Радіо Трек поінформували, що планують застарілі таблички демонтувати. При цьому зазначили, що

оновлення інформаційних таблиць можливе після остаточного врегулювання маршрутної мережі громадського транспорту та після закінчення воєнного стану.

Начальник департаменту Руслан Гудима розповів Радіо Трек детальніше:

Скільки табличок є у місті - такого обліку у нас нема. Адже частину табличок встановлювали як позначення зупинок транспорту, частину - як інформаційні таблички про маршрути та інтервали руху.

 

Скільки коштуватиме зміна однієї таблички - ми ще не прораховували. Вартість може відрізнятися, бо, приміром, у центрі міста на табличці треба прописати усі маршрути, які є. А на кінцевих зупинках - може бути й лише 1 маршрут. 

 

За словами Руслана Гудими, управління транспорту розробить концепцію, на яких зупинках будуть зміни в інформаційних табличках. Але спочатку воно має подати інтервали руху транспорту.

Дати зміни табличок ми ще не встановлювали.

 

Ні, це не буде після закінчення війни. Коли будемо знати інтервали руху, почнемо заміну з основних зупинок, - запевнив Руслан Гудима.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Мирослава Опанасик

Мирослава Опанасик

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень