Неповнолітні українці зможуть отримати від держави гроші

За надане переселенцям житло

Перелік осіб, які можуть отримати компенсацію за безоплатне розміщення переселенців у рамках програми «Прихисток», розширили.

Сьогодні набуває чинності відповідна постанова уряду, каже очільник Міністерства розвитку громад та територій Олексій Чернишов.

Проєкт постанови передбачає можливість отримання компенсації власниками майна віком до 18 років. Для цього заяву на компенсацію витрат за безоплатне розміщення внутрішньо переміщених осіб мають подати батьки чи опікуни неповнолітніх власників житла.

Постанова також передбачає цифровізацію програми «Прихисток» – зокрема, внесення всіх даних через спеціальну через інформаційно-аналітичну систему. 

Це дозволить відстежувати реалізацію програми, оптимізувати всі етапи її втілення (від прийняття заяв до їх обробки та формування звітів для виплат), а також зменшити паперове навантаження на органи місцевого самоврядування та військові адміністрації.

Джерело: Соціальна платформа

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ольга Мартинюк

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень