Неочікувана професія. Хто отримує найбільшу зарплату у сфері обслуговування?

Український ринок праці відчуває чималий дефіцит хороших кадрів з початку повномасштабного вторгнення

Сфера послуг досить різноманітна. Тут собі роботу зможе знайти точно кожен. Також відрізняється і середня зарплата. Тому ви можете обрати ту спеціальність, яка вам підійде найбільше, - пише PRO Гроші.

У кого найбільша зарплата

Найбільший заробіток у сфері обслуговування має інженер з гарантії. В середньому представники цієї професії мають 27 500 гривень кожного місяця.

До обов'язків спеціаліста входить організація роботи з гарантійного обслуговування, ремонту та профілактики проданих компанією машин, приладів, інструментів та іншого обладнання.

Також треба збирати й систематизувати інформацію про всі дефекти, які виявляються в гарантійний період.

У кого найменша зарплата

Менше всього грошей отримують прибиральниці. Згідно зі статистикою представники цієї професії мають лише 8 тисяч гривень в місяць.

ТОП-5 популярних професій у 2023 році

  • Професійні військові
  • Медики – лікарі (особливо кардіологи, реаніматологи, хірурги)
  • Психологи – багатьом людям, які пережили жахи війни, ще тривалий час знадобиться допомога психологів та психотерапевтів.
  • Будівельники – найбільш потрібними будуть усі будівельні спеціальності для відновлення України після війни, а це точно не на один рік. Інженери, проєктувальники, архітектори, дизайнери, а також представники робочих спеціальностей (маляри, тинькарі, лицювальники) завжди знайдуть собі роботу в Україні майбутнього.
  • Логісти – вони матимуть чималий попит, адже треба буде постачати продукцію, необхідні матеріали для будівництва, ремонту, відновлення інфраструктури, продовольчого забезпечення країни. А для цього потрібна хороша логістична система.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень