Немає щеплення – немає роботи: на Рівненщині двох невакцинованих вчителів не поновили на роботі

Їм відмовив суд

Фото ілюстративне
Фото ілюстративне

Двох вчителів Вараського ліцею відсторонили від роботи через те, що не зробили щеплення від коронавірусу, ще у листопаді 2021 року.

Працівники із позовами про скасування наказу про відсторонення від роботи через відсутність щеплення звернулися до суду. Однак Кузнецовський міський суд відмовив у задоволенні позовних заяв, повідомляє Вараська міська рада

Згідно з матеріалами справи педагоги не надали доказів проведення щеплення проти коронавірусу  та не надали доказів про наявність протипоказань, що позбавляють їх можливості провести курс вакцинації від COVID-19.

До слова, відстороняти вчителів від роботи за відсутність повного курсу імунізації в Україні почали  у листопаді минулого року.  Так, у закладах освіти Вараської громади від роботи відсторонили 52 працівники.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Знайдено автомобільні номера

  Знайдено автомобільні номера ВК1273НА , ВК7773ВК

Більше оголошень