Немає нічого більш постійного – ніж тимчасове. За 8 років не знайшли власника інсталяції Небесної Сотні у Рівному

Досі інсталяцію не передали на баланс жодного управління міської ради

ФОТО Суспільне

За майже 8 років від появи, інсталяція присвячена героям Небесної Сотні у Рівному занепала. Йдеться про фасад будинку на вулиці Соборній, поблизу органного залу.

Створили її за малюнком рівненського митця, музиканта та художника Юрія Журавля у 2014 році. А ініціатором її встановлення став дизайнер Олексій Огонь. Суспільному, Олексій Огонь пояснив, що тоді була доступна лише одна технологія друку на плитці. За роки під впливом зовнішніх чинників вона втратила свій першочерговий вигляд.

Знаю, що був конкурс і пам'ятник доволі непоганого виконання буде біля обладміністрації. Я вважаю, що все-таки, якщо вже це гарно, повноцінно, якісно вшанувати там пам'ять, то тут можна це вже забрати.

 

Ми це зробили тоді терміново, тому що потрібно було тимчасово і не обов'язково воно має бути постійно, – зазначив Олексій Огонь.

Інсталяція наразі у такому стані, оскільки у Рівному досі не визначили балансоутримувача, який би стежив за її станом, пояснив начальник управління житлово-комунального господарства Рівного Володимир Пилипчук. 

На сьогодні, він не перебуває на балансі міської ради або якогось нашого комунального підприємства. На жаль, на сьогодні немає людини, яка б ініціювала, яка була б рушійною силою для того, щоб зробити щось з даною стелою – чи ініціювання нового місця, для того, щоб зробити пам'ятник, чи передачу її на баланс нам в комунальне підприємство для того, щоб його обслуговувати, – розповів Володимир Пилипчук.

Джерело: Суспільне

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Ольга Мартинюк

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень