Нема головного: що НЕ так із законопроєктом Зеленського про демобілізацію строковиків?

Про це йдеться у картці законопроєкту

Попри внесення законопроєкту про демобілізацію строковиків Володимиром Зеленським, у документі наразі не вказано головного - конкретних термінів звільнення.

Про це йдеться у картці законопроєкту.

- ...військовослужбовці строкової служби, строк яких закінчився під час дії воєнного стану та військову службу яких продовжено понад встановлені строки звільняються з військової служби в запас у строки, визначені Указом Президента України, - йдеться у повідомленні.

Тобто конкретних термінів звільнення строковиків не вказано. Утім, це може бути прописано в указі президента.

Нагадаємо, президент України вніс в Раду законопроєкт про демобілізацію строковиків сьогодні, 22 лютого, а підписати його можуть уже завтра.

Про це ми писали тут: 

Зеленський запропонував провести демобілізацію: це стосується лише однієї категорії

Він передбачає звільнення військовослужбовців-строковиків, термін служби яких уже закінчився. При цьому, строковики, які бажають залишитися в армії після закінчення терміну служби, можуть укласти контракт із ЗСУ. Решту ж буде демобілізовано.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Пес знайшов гаманець із банківськими картками

На вулиці Григорія Сковороди собака знайшла гаманець із банківськими картками. Одна із карток зареєстрована на ім'я Марії Бекеш. 

Знайдено паспорт на прізвище Василюта

Знайдено паспорт Василюти Аріни Миколаївни 2006 р-н. Документ можна забрати у чергового на першому поверсі Міськвиконкому, що на вулиці Соборній, 12а 

Загублено документи Скібінський/Скібінська

Загублені документи, видані на ім'я та прізвище Микола Скібінський: студентський квиток, посвідчення водія, id картка. А також техпаспорт на мотоцикл, виданий на ім'я та прізвище Олена Скібінська.  

Більше оголошень