Нелюдська статистика: від росіян приховали смерті більше 8 000 солдат

Росія занижує втрати своїх людей у 18 разів

Військові злочинці в Росії вперше визнали факт масової загибелі та поранень власних солдат.

Напад Росії на Україну почався 24 лютого, і до 27 лютого російська влада взагалі не визнавала, що армія несе втрати. 27 лютого Міністерство оборони РФ визнало, що втрати є, але цифр не називало до 2 березня.

Російське Міністерство оборони розповідає своїм громадянам, що в Україні під час, як вони це називають, «спеціальної військової операції» загинуло 498 російських військових, поранено – 1 597.

 

Тоді як за інформацією Сухопутних військ ЗС України, станом на ранок 3 березня противник втратив близько 9000 осіб особового складу.

Про етичність такої «статистики» говорити складно.  

Але шляхом нескладної арифметики можна спрогнозувати, що як мінімум 8500 російських військових будуть означені в офіційних російських повідомленнях як «пропалі безвісти».

Недарма ж вони везли з собою крематорії.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень