Нелегальний виїзд чоловіків за кордон: скільки просять за «послугу»?

Назвали суму

Через воєнний стан та загальну мобілізацію, військовозобов'язаним чоловікам заборонили виїжджати за межі України. Проте знаходяться любителі обійти закон, які готові платити десятки тисяч доларів, аби тільки виїхати за кордон.

Про це в ефірі Апостроф TV розповів Андрій Демченко, речник Державної прикордонної служби.

- Вартість «послуг» таких груп може варіювати від 3-3,5 тис. доларів і до 8-10 тис. доларів США.

 

При цьому це лише за спробу перетнути кордон, без будь-яких гарантій, - зауважив речник. 

За його словами, найбільш активні спроби незаконно перетнути державний кордон, у тому числі й чоловіками призовного віку, фіксуються на польському кордоні, оскільки тут найбільший потік людей та вантажів.

Окрім цього, він також додав, що іноді ухилянти намагаються перетнути кордон «легально», підробляючи документи, що нібито «дають право на виїзд».

- З кожним таким затриманим проводяться оперативні та фільтраційні заходи, щоб дізнатися, які саме злочинні групи «допомагали» громадянину з підробленими документами або обіцяли за гроші «організувати» перетин кордону, - прокоментував Демченко.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Анна Карпець

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень