Негода насувається на Рівненщину: снігопад не припинятиметься увесь день

Синоптики оголосили штормове попередження

Фото з мережі
Фото з мережі

Завтра, 3 грудня, погоду на Рівненщині визначатиме атмосферний фронт. Тож опадів не уникнути.

За прогнозом Рівненського гідрометцентру вночі та вранці очікується сильний сніг та мокрий сніг. Синоптики також прогнозують налипання мокрого снігу та ожеледицю. Це I рівень небезпечності, «жовтий».   

Очікувані погодні умови можуть призвести до порушень електропостачання, роботи служб комунального господарства, будівельної галузі, порушення руху транспорту на дорогах, – зауважили у гідрометцентрі.

Температура повітря впродовж доби становитиме від -3 до +2 градусів.  

Окрім Рівненщини, мокрий сніг очікується і  в інших західних областях, а також у північних, місцями в центральних регіонах та на Харківщині. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко.

Вітер буде південно-західним, у західних областях – північно-західним, поривчастим, на Півдні та Сході – до штормового. Тому тримайтесь якомога далі від предметів та споруд, які можуть впасти або з яких може щось злетіти, – попередила синоптик.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Аліна Тис

Аліна Тис

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень