Не в Омані: відомо, де Зеленський зустріне Новий Рік

Президент не планує залишати країну під час новорічних свят

За інформацією Страны, Зеленський разом з родиною відправиться в карпатську резиденцію "Синьогора" в Гуті Івано-Франківської області.

За даними джерел видання в офісі президента, компанію йому складуть глава ОП Андрій Єрмак і перший помічник Сергій Шефір зі своїми сім'ями. Спікер Верховної Ради Дмитро Разумков і прем'єр-міністр Денис Шмигаль відзначатимуть свято вдома.

Зазначається, що в цій резиденції Зеленський зустрічав Новий рік минулого разу. За даними джерела, сім'я планувала цього року виїхати за кордон, але оточення виступило проти. 

Як пише РБК-Україна, Зеленський не планує залишати країну під час новорічних свят. Про це їм розповіла прессекретар президента Юлія Мендель.

"Президент і перша леді зустрічатимуть Новий Рік в Україні. Поки що не готові повідомити про місце знаходження президентської сім'ї. Однак українці можуть очікувати, що на новорічні свята можуть зустріти президента або першу леді в якому-небудь з українських регіонів", - розповіла вона.

У президента, за словами Мендель, буде короткий відпочинок, але під час нього він буде на зв'язку.

І у президента, і у його офісу будуть кілька вихідних. Але при цьому глава держави завжди залишається на зв'язку і при потребі буде працювати, - зазначила вона.

Наші новини у Тelegram. Номер Радіо ТРЕК у Viber: 063-73-4-106-4

Детальніше читайте на УНІАН: https://www.unian.ua/politics/de-zustrichatime-noviy-rik-zelenskiy-prezident-ne-planuye-zalishati-krajinu-novini-ukrajina-11266022.html

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Діана Білоус

Діана Білоус

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень