Не стало Ярослава Ткачука – сподвижника української справи на Рівненщині

На 75-му році життя перестало битися серце великого патріота України, кандидата технічних наук, Доцента кафедри електроніки та автоматики НУВГП Ярослава Володимировича Ткачука.

Ярослав Ткачук був серед найперших засновників Товариства української мови (ТУМ), брав активну участь в усіх подіях кінця 80-х та боротьби за Українську Незалежність. Обирався депутатом Рівненської міської та обласної ради.

Віктор Шкуратюк – відомий громадський діяч і один з символів українських змагань на Рівненщині у коментарі «Радіо Трек» зауважив:

Ярослав Ткачук – це була дуже світла людина. Надзвичайно достойний чоловік. Він входив до числа най-найперших, хто піднімав тут українські питання. Ще коли ми збиралися на АЗОТі у 1988-му, і тут був ще повний СРСР.

Ярослав Володимирович ніколи не відходив від українських справ, але тоді, на самум початку, його роль була дуже важливою. Ткачук був кандидатом наук, викладачем інституту Водного господарства. На відміну від інших він тоді дуже багато чим ризикував, реально. Але не боявся і мужньо заявляв позицію, займався просвітою, стояв в обороні української справи.

Світла йому пам'ять і велика шана.

Кілька останніх років Ярослав Володимирович провів у боротьбі з важкою недугою. Його похорони відбудуться сьогодні.

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Микола Кульчинський

Микола Кульчинський

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень