Київський суд все одно не посадив до СІЗО Федорчука з м. Рівне

Попри скаргу прокуратури

Фото "UA:Рівне". Федорчук стоїть.

У Київському апеляційному суді сьогодні відхилили скаргу прокуратури та не взяли під варту рівнянина Андрія Федорчука. Про це повідомляє UA:Рівне.

Федорчука підозрюють в чисельних кримінальних злочинах. Зокрема, в очільництві протягом багатьох років кримінального угрупування.

Андрій Федорчук вочевидь у тій самій куртці, що й на фото UA:Рівне. Це фото зроблене у травні 2017 року. Його нам надали власники одного з рівненських готельно-ресторанних комплексів. Вони неодноразово бачили Федорчука поруч з їхнім закладом. Невдовзі піс

Прокуратура подала скаргу на рішення Печерського суду Києва, який посадив Федорчука під домашній арешт. Апеляційний суд залишив рішення без змін.

Тож Федорчук лишиться під домашнім цілодобовим домашнім арештом з носінням електронного браслета до 13 квітня.

Раніше депутатка міськради Рівного Анна Іванова, яку начебто Федорчук чи його спільники облили кислотою, розповіла нам, що Федорчука вже після призначення домашнього арешту начебто бачили в різних місцях Рівного.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

 

 

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень