«Не хватает запаха туалета», - в «Укрзалізниці» записали звук потяга (ВІДЕО)

Тим, хто ностальгує

«Укрзалізниця» записала відео зі звуком потяга, пише «Українська правда». Ті, хто скучили за подорожами, можуть півтори години насолоджуватися фірмовим «Чух-чух» і дивитися на краєвиди, які минає потяг, пишуть на ютуб-каналі "Укрзалізниці": 

Друзі, ми дуже за вами скучили. Навіть сіли писати черговий зворушливий маніфест, але зрозуміли, що в нас є дещо краще за слова. Це наш магічно-гіпнотичний чух-чух — мова залізниці, яка з дитинства є передвісником пригод і особливою колисковою.

 

Тому для всіх, хто сумує за подорожами, кому вдома погано спиться та важко сконцентруватись на роботі, ми запускаємо особливий ASMR потяг. Тепер ви можете у будь-який момент застрибнути на віртуальний рейс, насолодитись звуками залізниці, помріяти, дивлячись у вікно чи розслабитись перед сном.

Як зазначили у коментарях до статті:

Ах, не хватает к этой идилии запаха туалета.  

Нагадаємо, що Укрзалізниця запустить з першого червня 42 потяги. Однак через Рівненщину та ще частину Західної України вони не курсуватимуть через велику кількість нових випадків коронавірусу.

Довідково: Жанр відео називається ASMR (автономна сенсорна меридіональна реакція). Відео та звук у роликах викликає у людей приємні відчуття, оскільки асоціюються з фізичним досвідом.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber: 063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4

Редакція

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень