Не дублікат, а перереєстрація: порядок дій при втраті автомобільних номерів

Нагадує сервісний центр МВС у Рівненській області

Автомобілістам, які втратили номерні знаки, нагадують про необхідність перереєстрації авто. Незалежно від причин - чи то погані дороги, неякісне кріплення, погодні умови чи крадіжка - слід відразу звернутися до найближчого сервісного центру МВС, говорить речник територіального центру у Рівненській області Ярослава Княжинська:

Обов’язково треба надати і транспортний засіб для експертного огляду.

 

Адміністратор сервісного центру МВС проводить перереєстрацію та замість утрачених або непридатних для користування номерних знаків на підставі заяви власника або його представника видають нові свідоцтва про реєстрацію та номери.

 

Зауважимо, що на автівці без номерів (якщо навіть втратили тільки один із них) їздити не можна.

Знайдені номери після видачі нових вважаються недійсними і їх необхідно здати до сервісного центру МВС. На Рівненщині, окрім обласного центру, послугу можна отримати також у Дубні, Сарнах та Володимирці.

Вартість перереєстрації - 548 гривень для транспортних засобів вітчизняного виробництва, та 589 гривень для автомобілів іноземного виробництва.

При собі треба мати паспорт та ідентифікаційний код власника автомобіля; свідоцтво про реєстрацію транспортного засобу; у разі крадіжки – довідку про втрату номерних знаків, видану поліцією; а у разі втрати – письмове пояснення обставин.

Якщо власник транспортного засобу юридична особа - потрібно надати акт службового розслідування.

Наші новини у ТelegramНомер у Viber063-73-4-106-4

Радіо Трек: НОВИНИ

Радіо ТРЕК у Telegram · Twitter · Facebook.
Viber: 063-734-106-4
Ілона Радзівіл

Ілона Радзівіл

Відкрити плей-лист

Загублені ключі

Загублено зв'язку ключів у чорній шкіряній ключниці. Прохання повернути за винагороду

На Князя Романа загублено чоловічий золотий ланцюжок

Сьогодні близько 9-ї години ранку на вулиці Князя Романа, 13, 6 під'їзд загублено чоловічий золотий ланцюжок з хрестиком. Прохання повернути за ВИНАГОРОДУ.

У Рівному згубився песик Арчі

Вчора зник йоркширський тер'єр сріблястого окрасу, Арчі. Собаку бачили в районі Політону, Автовокзалу Обласної лікарні.  Прохання повернути за винагороду.

Більше оголошень